Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57 Star

Kanapka razowa z chutney mango, chili, szynką z indyka i serem mimolette, papryka

Roszponka, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Ser mimolette (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato, norbiksyna), Mango, Imbir różowy marynowany, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sól, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz cayenne, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Mąka ziemniaczana, Cukier, Papryka czerwona

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 079 kJ/258 kcal
Tłuszcz: 8,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 32,6 g
w tym cukry: 3,7 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 15,4 g
Sól: 1,9 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: