Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
Kanapka razowa z ćwikłą, pasztetem z orzechów włoskich i szpinakiem, ogórek
Ćwikła (Buraki ćwikłowe, chrzan, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Oliwa z oliwek, SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, ORZECHY WŁOSKIE, Papryka wędzona, Majeranek, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Liść laurowy, Cebula biała, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sól, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Pieprz czarny, Gałka muszkatołowa, Szpinak baby, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 846 kJ/202 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 31,3 g w tym cukry: 1,1 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 7,1 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.