Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
Kanapka razowa z cytrynowo-miętowym pesto z cukinii i mozzarellą, pomidorki
Kiełki słonecznika, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cukinia, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Mięta, Natka pietruszki, Ser mozzarella (MlLEKO krowie pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna), Sałata lodowa, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 660 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 19,1 g w tym cukry: 1,1 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.