Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
-
Dairy Free
Kanapka razowa z guacamole i jajkiem, pomidorki
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Awokado Hass, Czosnek, Pieprz czarny, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sól, JAJA kurze, Sałata lodowa, Kiełki rzodkiewki, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 862 kJ/206 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 28,8 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.