Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
Kanapka razowa z hummusem z suszonymi pomidorami, fetą i chili, papryka
Kiełki rzodkiewki, Roszponka, Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Chili, Czosnek, Kmin rzymski, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Ciecierzyca, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kiełki lucerny, Papryka żółta
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 859 kJ/205 kcal |
Tłuszcz: 12,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 21,3 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 6,6 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.