Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star

Kanapka razowa z hummusem z suszonymi pomidorami, fetą i chili, papryka

Papryka żółta, Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Ciecierzyca, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Roszponka, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Kiełki lucerny, Kiełki rzodkiewki, Czosnek, Chili, Kmin rzymski

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
859 kJ/205 kcal
Tłuszcz: 12,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 21,3 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 6,6 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: