Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58 Star
  • Dairy Free

Kanapka razowa z musztardą, sałatą i plastrami pieczonej polędwicy wołowej, ogórek, pomidorki

Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Polędwica wołowa, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Sałata lodowa, Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Czosnek, Pieprz czarny, Chili, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos worcestershire (zawiera SELER), Sól, Tymianek, Papryka słodka

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
994 kJ/238 kcal
Tłuszcz: 12,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 22,1 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 10,6 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: