Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
-
Dairy Free
Kanapka razowa z musztardą, sałatą i plastrami pieczonej polędwicy wołowej, ogórek, pomidorki
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sól, Pomidorki daktylowe, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Ogórek zielony, Polędwica wołowa, Tymianek, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pieprz czarny, Sałata lodowa, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Czosnek, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Miód pszczeli, Chili, Pomidor malinowy
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.