Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49 Star
  • Dairy Free

Kanapka razowa z ostrym sosem pomidorowym, oliwkami i salami, ogórek kiszony

Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Salami, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
561 kJ/134 kcal
Tłuszcz: 4,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 19,3 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 5,9 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: