Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
Kanapka razowa z ostrym sosem pomidorowym, oliwkami i salami, ogórek małosolny
Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Salami, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 566 kJ/135 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 19,7 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 5,6 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.