Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star
  • Dairy Free

Kanapka razowa z ostrym sosem pomidorowym, oliwkami i salami, ogórek małosolny

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Salami, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Roszponka, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
566 kJ/135 kcal
Tłuszcz: 4,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 19,7 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 5,6 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: