Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
-
Dairy Free
Kanapka razowa z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i rukolą, pikle
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Szczypiorek, Rukola, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 903 kJ/216 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 29,0 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 9,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.