Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
Kanapka razowa z pastą jajeczną z wędzonym twarogiem, rzodkiewką i szczypiorkiem, ogórek
Kiełki rzodkiewki, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Rzodkiewka, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Szczypiorek, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 612 kJ/146 kcal |
Tłuszcz: 5,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 18,9 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 6,1 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.