Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58 Star

Kanapka razowa z pastą jajeczną z wędzonym twarogiem i szczypiorkiem, pomidorki daktylowe

kanapka 67% (chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JAJA kurze, ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), szczypiorek, majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), pieprz czarny, sól), pomidorki 31%, kiełki rzodkiewki 2%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
610 kJ/146 kcal
Tłuszcz: 5,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 19,0 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: