Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star

Kanapka razowa z pastą jajeczną z wędzonym twarogiem i szczypiorkiem, pomidorki daktylowe

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, JAJA kurze, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Szczypiorek, Majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Kiełki rzodkiewki, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
611 kJ/146 kcal
Tłuszcz: 5,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 19,1 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: