Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5 Star

Kanapka razowa z pastą jajeczną z wędzonym twarogiem, rzodkiewką i szczypiorkiem, ogórek

Kiełki rzodkiewki, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Rzodkiewka, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Szczypiorek, Ogórek zielony

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
612 kJ/146 kcal
Tłuszcz: 5,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 18,9 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: