Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Kanapka razowa z pastą jajeczną ze szczypiorkiem i sałatą, rzodkiewka
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szczypiorek, Sałata lodowa, Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 206 kJ/288 kcal |
Tłuszcz: 11,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 37,0 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 12,3 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.