Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05 Star
  • Dairy Free

Kanapka razowa z pastą z awokado z pomidorami, rukolą i szynką szwarcwaldzką, rzodkiewka

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Awokado, Rzodkiewka, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Szynka szwarcwaldzka, Rukola, Sok z cytryny, Sok z limonki, Czosnek, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 135 kJ/271 kcal
Tłuszcz: 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 39,9 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 11,6 g
Sól: 2,0 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: