Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Kanapka razowa z pastą z pieczonej papryki i serem cheddar, ogórek
Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Kolendra, Kiełki rzodkiewki, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Papryka czerwona, Marchew, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Czosnek, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Papryka słodka, Oliwa z oliwek, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 676 kJ/162 kcal |
Tłuszcz: 8,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 14,2 g w tym cukry: 0,6 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 6,1 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.