Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star

Kanapka razowa z pastą z tuńczyka, białego sera i ogórków małosolnych, pomidorki

Kiełki rzodkiewki, Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), JAJA kurze, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), SER twarogowy chudy, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), Pomidorki daktylowe

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 090 kJ/260 kcal
Tłuszcz: 5,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 37,9 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 17,0 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: