Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
Kanapka razowa z pastą z tuńczyka, białego sera i ogórków małosolnych, pomidorki
Kiełki rzodkiewki, Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), JAJA kurze, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), SER twarogowy chudy, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 090 kJ/260 kcal |
Tłuszcz: 5,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 37,9 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 17,0 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.