Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
Kanapka razowa z pastą z wędzonego kurczaka z natką pietruszki, rzodkiewka
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Filet wędzony z piersi z kurczaka, Natka pietruszki, Kiełki rzodkiewki, Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 225 kJ/293 kcal |
Tłuszcz: 10,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g |
Węglowodany: 37,5 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 15,6 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.