Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4 Star

Kanapka razowa z pastą z zielonego groszku, serem mazdamer i roszponką, pomidorki

Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Woda mineralna niegazowana, Czosnek, Olej rzepakowy, Groszek zielony, Koperek, Ser mazdamer (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Pomidorki daktylowe

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 298 kJ/310 kcal
Tłuszcz: 11,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g
Węglowodany: 41,5 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 6,2 g
Białko: 15,5 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: