Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star

Kanapka razowa z pastą z zielonego groszku, serem mazdamer i roszponką, pomidorki

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Groszek zielony, Pomidorki daktylowe, Ser mazdamer (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Roszponka, Oliwa z oliwek, Woda mineralna niegazowana, Koperek, Sok z cytryny, Czosnek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 307 kJ/312 kcal
Tłuszcz: 11,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g
Węglowodany: 40,1 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 5,7 g
Białko: 15,5 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: