Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57 Star

Kanapka razowa z pesto z rukoli i pestek dyni, roszponką i serem edamskim, papryka

Papryka czerwona, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ser edamski (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Roszponka, Oliwa z oliwek, Dynia pestki, Rukola, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Czosnek, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
654 kJ/156 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 19,6 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: