Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
XXX_Kanapka razowa z pesto z rukoli i pestek dyni, roszponką i serem edamskim, papryka mini bell
Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Rukola, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Dynia pestki, Ser edamski (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Papryka mini bell
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 636 kJ/152 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 18,6 g w tym cukry: 0,5 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 6,3 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.