Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54 Star

XXX_Kanapka razowa z pesto z rukoli i pestek dyni, roszponką i serem edamskim, papryka mini bell

Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Rukola, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Dynia pestki, Ser edamski (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Papryka mini bell

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
636 kJ/152 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 18,6 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 6,3 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: