Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51 Star

Kanapka razowa z pesto z rukoli i żółtym serem, słupki marchewki

kanapka 75% (chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), rukola, oliwa z oliwek, czosnek, sok z cytryny, pieprz czarny, sól), marchew 25%

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 007 kJ/241 kcal
Tłuszcz: 11,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 28,8 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 4,1 g
Białko: 8,9 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: