Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65 Star

Kanapka razowa z pesto z rukoli, szynką bresaola i grana padano, pomidorki koktajlowe

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, Szynka włoska bresaola, Rukola, Ser grana padano (MLEKO, sól, podpuszczka, konserwant: lizozym z JAJKA), Oliwa z oliwek, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 026 kJ/484 kcal
Tłuszcz: 24,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g
Węglowodany: 46,5 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 25,0 g
Sól: 3,1 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: