Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.67 Star

Kanapka razowa z pesto z rukoli, szynką bresaola i grana padano, pomidorki koktajlowe

kanapka 64% (chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), szynka włoska bresaola, rukola, oliwa z oliwek, czosnek, sok z cytryny, pieprz czarny, sól), pomidorki 28%, rukola 4%, ser grana padano 4% (MLEKO, sól, podpuszczka, konserwant: lizozym z JAJKA)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 940 kJ/464 kcal
Tłuszcz: 22,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g
Węglowodany: 46,4 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 23,2 g
Sól: 3,0 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: