Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Kanapka razowa z pietruszkowym pesto, sałatą i mozzarellą, papryka
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Czosnek, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Nasiona słonecznika, Sałata lodowa, Ser mozzarella (MlLEKO krowie pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna), Kiełki słonecznika, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 741 kJ/177 kcal |
Tłuszcz: 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 20,3 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 6,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.