Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59 Star

Kanapka razowa z pietruszkowym pesto, sałatą i mozzarellą, papryka

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Papryka czerwona, Ser mozzarella (MLEKO krowie pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna), Sałata lodowa, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Kiełki słonecznika, Nasiona słonecznika, Sok z cytryny, Czosnek, Miód pszczeli, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
741 kJ/177 kcal
Tłuszcz: 9,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 20,3 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 6,3 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: