Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
Kanapka razowa z pikantną pastą z białej fasoli i zielonych oliwek z chorizo, papryka
Kiełki słonecznika, Chorizo, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Oliwa z oliwek, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, Fasola biała, Sałata lodowa, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 687 kJ/164 kcal |
Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 22,9 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 6,9 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.