Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6 Star

Kanapka razowa z pomidorowym pesto, rukolą i żółtym serem, pikle z ogórków

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórki konserwowe (zawierają GORCZYCĘ), Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kiełki lucerny, Oliwa z oliwek, Rukola, Czosnek, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
962 kJ/230 kcal
Tłuszcz: 11,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g
Węglowodany: 28,6 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 8,7 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: