Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
Kanapka razowa z powidłami śliwkowymi, serem cheddar i kurczakiem BBQ, ogórki pikle
Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Powidła śliwkowe, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, Sos barbecue (zawiera SOJĘ, SELER i GORCZYCĘ), Kurczak (pierś), Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 673 kJ/161 kcal |
Tłuszcz: 4,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 24,1 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 8,7 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.