Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
Kanapka razowa z ricottą, awokado, czarnymi oliwkami i bazylią, pomidorki
Kiełki groszku, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pieprz czarny, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), SER twarogowy chudy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Awokado Hass, Bazylia, Pomidorki daktylowe
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.