Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
Kanapka razowa z ricottą, awokado, czarnymi oliwkami i bazylią, pomidorki
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pieprz czarny, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), SER twarogowy chudy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Awokado Hass, Bazylia, Kiełki słonecznika, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 842 kJ/201 kcal |
Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 29,7 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 7,2 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.