Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
Kanapka razowa z sambal mayo, serem edamskim, sałatą lodową i kiełkami słonecznika, ogórek
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kiełki słonecznika, Sałata lodowa, Miód pszczeli, Pieprz cayenne, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), SER labneh, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Ser edamski (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 671 kJ/160 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 18,9 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.