Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51 Star

Kanapka razowa z sambal mayo, serem edamskim, sałatą lodową i kiełkami słonecznika, ogórek

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Ser edamski (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Sałata lodowa, Majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), SER labneh, Kiełki słonecznika, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Miód pszczeli, Sok z cytryny, Sól, Pieprz cayenne, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
671 kJ/160 kcal
Tłuszcz: 7,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 18,9 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: