Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51 Star

Kanapka razowa z sambal mayo, serem edamskim, sałatą lodową i kiełkami słonecznika, ogórek

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Ser edamski (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Sałata lodowa, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), SER labneh, Kiełki słonecznika, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Miód pszczeli, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Pieprz cayenne, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
671 kJ/160 kcal
Tłuszcz: 7,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 18,9 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: