Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Kanapka razowa z sosem chrzanowym z żurawiną i polędwicą wieprzową, ogórek
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Polędwica swojska (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Dżem żurawinowy, Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 624 kJ/149 kcal |
Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 20,9 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 7,9 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.