Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
Kanapka razowa z sosem śliwkowo-chrzanowym, kindziukiem i musztardowcem, ogórek
Musztardowiec, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kindziuk, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 873 kJ/209 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 33,7 g w tym cukry: 7,1 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 9,3 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.