Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
Kanapka razowa z sosem tatarskim, szynką domową, sałatą lodową, pomidorki
Szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sałata lodowa, Cebula czerwona, JOGURT naturalny 2% tł., Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Pieprz czarny, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szczypiorek, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 246 kJ/298 kcal |
Tłuszcz: 13,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 36,7 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 10,3 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.