Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
Kanapka razowa z szynką, serem i domowym ketchupem, pomidorki daktylowe
Ser Królewski (MLEKO, sól, kultury bakterii (szczepionka serowarska, szczepionka bakterii propionowych), barwnik: annato), Szynka z kotła, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Sól, Czosnek, Sałata lodowa, Kiełki rzodkiewki, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 674 kJ/161 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 19,2 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 10,5 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.