Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star

Kanapka razowa z szynką, serem i domowym ketchupem, pomidorki daktylowe

kanapka 80% (chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), szynka z kotła (zawiera SOJĘ), ser królewski (MLEKO, sól, kultury bakterii (szczepionka serowarska, szczepionka bakterii propionowych), barwnik: annato), pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sałata lodowa, cebula biała, SELER naciowy, ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), koncentrat pomidorowy 30%, olej rzepakowy, sól, cukier, czosnek, pieprz czarny), pomidorki 18%, kiełki rzodkiewki 2%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
677 kJ/162 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 19,3 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 10,6 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: