Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star

Kanapka razowa z szynką, serem i domowym ketchupem, pomidorki daktylowe

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, Ser Królewski (MLEKO, sól, kultury bakterii (szczepionka serowarska, szczepionka bakterii propionowych), barwnik: annato), Szynka z kotła (zawiera SOJĘ), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sałata lodowa, Kiełki rzodkiewki, Cebula biała, SELER naciowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Sól, Cukier, Czosnek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
674 kJ/161 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 19,2 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 10,5 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: