Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star

Kanapka razowa z szynką, serem i domowym ketchupem, ogórek małosolny

Kiełki rzodkiewki, Ser Królewski (MLEKO, sól, kultury bakterii (szczepionka serowarska, szczepionka bakterii propionowych), barwnik: annato), Szynka z kotła, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Sól, Czosnek, Sałata lodowa, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
696 kJ/166 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 20,3 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 10,5 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: