Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star

Kanapka razowa z szynką, serem i domowym ketchupem, ogórek małosolny

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Ser Królewski (MLEKO, sól, kultury bakterii (szczepionka serowarska, szczepionka bakterii propionowych), barwnik: annato), Szynka z kotła (zawiera SOJĘ), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sałata lodowa, Kiełki rzodkiewki, Cebula biała, SELER naciowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Sól, Cukier, Czosnek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
696 kJ/166 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 20,3 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 10,5 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15