Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4 Star
  • Dairy Free

Kanapka razowa z szynką z indyka, aioli z awokado i rukolą, pomidorki

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, Awokado, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Rukola, Majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Kiełki słonecznika, Sok z cytryny, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
559 kJ/134 kcal
Tłuszcz: 4,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 20,0 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 6,3 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: