Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
Kanapka razowa z szynką z indyka, aioli z awokado i rukolą, pomidorki
Rukola, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Kiełki słonecznika, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 559 kJ/134 kcal |
Tłuszcz: 4,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 20,0 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 6,3 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.