Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4 Star
  • Dairy Free

Kanapka razowa z szynką z indyka, aioli z awokado i rukolą, pomidorki

Rukola, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Kiełki słonecznika, Pomidorki daktylowe

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
559 kJ/134 kcal
Tłuszcz: 4,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 20,0 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 6,3 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: