Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Kanapka razowa z tapenadą z czarnych oliwek, bazylią i serem kozim, pomidorki
Bazylia, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ser kozi (pasteryzowane MELKO kozie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna), Oliwa z oliwek, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, ORZECHY WŁOSKIE, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 968 kJ/231 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 27,5 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 8,6 g |
Sól: 3,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.