Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58 Star

Kanapka razowa z tapenadą z czarnych oliwek, bazylią i serem kozim, pomidorki

Bazylia, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ser kozi (pasteryzowane MELKO kozie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna), Oliwa z oliwek, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, ORZECHY WŁOSKIE, Pomidorki daktylowe

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
968 kJ/231 kcal
Tłuszcz: 10,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 27,5 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 8,6 g
Sól: 3,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: