Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58 Star

Kanapka razowa z tapenadą z czarnych oliwek, bazylią i serem kozim, pomidorki

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, Ser kozi (pasteryzowane MELKO kozie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Bazylia, Oliwa z oliwek, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), ORZECHY WŁOSKIE, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
968 kJ/231 kcal
Tłuszcz: 10,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 27,5 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 8,6 g
Sól: 3,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:

Chcesz spróbować
naszej diety?

TYLKO DZISIAJ wpisz poniższy
poniższy kod przy rejestracji,
a otrzymasz punkty o wartości 30 zł,
które będziesz mógł wykorzystać
na pierwsze zamówienie!

KOD: ZESTAWTESTOWY

Oferta tylko dla nowych klientów - 200 pierwszych osób.
Regulamin