Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61 Star
  • Dairy Free

Kanapka razowa z truflowym mayo, sałatą i polędwicą wołową, ogórek, pomidor

kanapka 51% (chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), polędwica wołowa, sałata lodowa, majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), olej rzepakowy, pasta truflowa (pieczarki, woda, olej słonecznikowy, bułka tarta (PSZENICA), przyprawy, sól, trufle letnie, natka z pietruszki, pieprz, czosnek), oliwa truflowa (oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, aromat), czosnek, pieprz czarny, tymianek, sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), sos worcestershire (zawiera SELER), sól, papryka słodka), ogórek zielony 24%, pomidor 24%, kiełki rzodkiewki 1%

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 275 kJ/305 kcal
Tłuszcz: 15,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 30,4 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 13,6 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: