Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65
-
Dairy Free
Kanapka razowa z truflowym mayo, sałatą i polędwicą wołową, ogórek, pomidor
Kiełki rzodkiewki, Papryka słodka, Ogórek zielony, Polędwica wołowa, Tymianek, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Olej rzepakowy, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Czosnek, Pieprz czarny, Pasta truflowa (pieczarki, woda, olej słonecznikowy, bułka tarta (PSZENICA), przyprawy, sól, trufle letnie, natka z pietruszki, pieprz, czosnek), Oliwa truflowa (oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, aromat), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Sałata lodowa, Pomidor
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 393 kJ/333 kcal |
Tłuszcz: 18,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 30,3 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 14,4 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.