Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
Kanapka razowa z truskawkowym chutneyem, serem kozim i rukolą, pomidorki
Rukola, Ser kozi (pasteryzowane MELKO kozie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cukier, Mąka ziemniaczana, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Cebula biała, Truskawki, Kiełki słonecznika, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 617 kJ/147 kcal |
Tłuszcz: 4,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 23,1 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 5,6 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.