Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22 Star

Kanapka razowa z truskawkowym chutneyem, serem kozim i rukolą, pomidorki

Rukola, Ser kozi (pasteryzowane MELKO kozie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cukier, Mąka ziemniaczana, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Cebula biała, Truskawki, Kiełki słonecznika, Pomidorki daktylowe

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
615 kJ/147 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 23,0 g
w tym cukry: 4,2 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 5,6 g
Sól: 2,2 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: