Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3 Star

Kanapka razowa z twarożkiem kozim, pieczonym burakiem i rukolą, ogórek

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Ser kozi (MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Burak, JOGURT naturalny 2% tł., Rukola

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
544 kJ/130 kcal
Tłuszcz: 4,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 20,7 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15