Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Kanapka razowa z wasabi, wędzonym łososiem i marynowanym imbirem, słupki z ogórka i kalarepy
Kalarepa, Imbir różowy marynowany, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Jogurt grecki (ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, białka MLEKA, żywe kultury bakterii jogurtowych), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Pieprz czarny, Sól, Wasabi (chrzan, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol, olej z otrębów ryżowych, sól, dekstryna, wasabi, skrobia ziemniaczana, woda, aromat, kurkuma, zagęszczacz: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy , barwnik: błękit brylantowy), Kiełki lucerny, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 124 kJ/269 kcal |
Tłuszcz: 12,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 30,1 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 12,3 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.