Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Kanapka razowa z wiśniowym sosem BBQ, bekonem i serem cheddar, ogórek małosolny
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sałata lodowa, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Dżem wiśniowy, Sos barbecue (zawiera SOJĘ, SELER i GORCZYCĘ), Kiełki lucerny, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 647 kJ/155 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 23,4 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.