Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61 Star

Kanapka razowa z ziołowym serkiem, sałatą i szynką, rzodkiewka

kanapka 61% (chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), sałata lodowa, szczypiorek, koperek, pieprz czarny, sól), rzodkiewka 39%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
648 kJ/155 kcal
Tłuszcz: 6,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 20,6 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 7,5 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: