Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
Kanapka razowa z ziołowym serkiem, sałatą i szynką, rzodkiewka
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sałata lodowa, Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Koperek, Szczypiorek, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Kiełki słonecznika, Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 651 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 20,5 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 7,5 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.