Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
Kanapka razowa z ziołowym twarożkiem i wędzonym łososiem, rzodkiewka
Rzodkiewka, Kiełki rzodkiewki, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sałata lodowa, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sól, Koperek, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 903 kJ/216 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 28,9 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 13,1 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.