Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
XXX_Kanapka razowa z żurawiną i serem camembert, patisony marynowane
Patisony, Dżem żurawinowy, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sałata lodowa, Ser camembert (MLEKO krowie pasteryzowane, ŚMIETANA, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 292 kJ/309 kcal |
Tłuszcz: 10,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g |
Węglowodany: 44,6 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 14,2 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.