Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Kanapka z chleba razowego z fetą, miętą i bobem, ogórek małosolny
Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Bób, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Mięta
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 580 kJ/617 kcal |
Tłuszcz: 37,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,4 g |
Węglowodany: 49,3 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 11,2 g |
Białko: 19,4 g |
Sól: 4,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.