Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Kanapka z chutneyem cebulowym z szynką, ogórki konserwowe
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Cebula czerwona, Cukier, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Majeranek, Mąka ziemniaczana, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Sól, Szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 604 kJ/144 kcal |
Tłuszcz: 4,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 21,2 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 4,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.