Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Kanapka z grillowanymi warzywami z mascarpone i serem Lazur, pomidorki
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cukinia, Papryka czerwona, Ser mascarpone (MLEKO pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 572 kJ/137 kcal |
Tłuszcz: 5,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 20,0 g w tym cukry: 1,1 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 4,5 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.