Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.01
-
Dairy Free
-
-
Kanapka z hummusem, roszponką i ogórkiem podana z rzodkiewką
Rzodkiewka, Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kmin rzymski, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Woda mineralna niegazowana, Ciecierzyca, Czosnek, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 585 kJ/140 kcal |
Tłuszcz: 3,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 25,5 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 5,8 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.