Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
Kanapka z konfiturą z czerwonej cebuli, serem gouda i sałatą, pomidorki
Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cebula czerwona, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Majeranek, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Oliwa z oliwek, Sól, Sałata lodowa, Kiełki rzodkiewki, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 924 kJ/221 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 31,1 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 10,9 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.