Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56 Star

Kanapka z konfiturą z czerwonej cebuli, serem gouda i sałatą, pomidorki

Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cebula czerwona, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Majeranek, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Oliwa z oliwek, Sól, Sałata lodowa, Kiełki rzodkiewki, Pomidorki daktylowe

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
924 kJ/221 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 31,1 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 10,9 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: