Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56 Star

Kanapka z konfiturą z czerwonej cebuli, serem gouda i sałatą, pomidorki

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Cebula czerwona, Sałata lodowa, Woda, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Kiełki rzodkiewki, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Majeranek, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
967 kJ/231 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 33,1 g
w tym cukry: 3,7 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 11,0 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: